www.makemkv.com

MakeMKV support forum
It is currently Tue May 22, 2018 2:18 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Apr 18, 2018 9:33 am 
Offline

Joined: Wed Apr 18, 2018 9:30 am
Posts: 1
I am using the linux version. If I select the AAC profile and hit start, it acts like it is but the progress bar never moves and no file is ever created. As soon as I switch it to default it will create the mkv without issue.

Since I am newish to makemkv please let me know what data you need specifically from me to help correct this. Windows version worked perfectly for me and hoping the same from the linux version.

Thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Apr 18, 2018 3:14 pm 
Offline

Joined: Sun Jul 24, 2011 11:21 pm
Posts: 5090
Do you have debug logging turned on? (FAQ link in my signature covers turning it on)

The profiles OTHER THAN default have different dependencies, as far as libraries are concerned, and the Linux version does not supply all of them, since they "should" already be installed.

If a library is missing, it should be mentioned in the log.

_________________
How to aid in finding the answer to your problem: http://www.makemkv.com/faq/item/8


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group