Search found 10 matches

by ciarabelle
Wed Feb 05, 2020 4:00 pm
Forum: General MakeMKV discussion
Topic: refuses to run, says i need a new version
Replies: 6
Views: 2013

Re: refuses to run, says i need a new version

It's been in beta 10 years. So as much as i like the product i would prefer to purchase a Finished product. Also, the site forces its own exchange to canadian - at about 44% !! (i pay 25% or less exchange if i bought it in USD). Anyways -- The dev extended the key date (interesting their post doesn'...
by ciarabelle
Fri Jan 31, 2020 12:12 pm
Forum: General MakeMKV discussion
Topic: refuses to run, says i need a new version
Replies: 6
Views: 2013

Re: refuses to run, says i need a new version

I read that -- "However, the beta key that is linked to above, DOES expire periodically, in part to make sure people remember to stay current with the beta,"

However i DO have the current beta - i've removed & reinstalled it 5 times
(MakeMKV 1.14.7 for Mac OS X
Requires x64 Mac OS X 10.6 or later.)
by ciarabelle
Fri Jan 31, 2020 1:23 am
Forum: General MakeMKV discussion
Topic: refuses to run, says i need a new version
Replies: 6
Views: 2013

refuses to run, says i need a new version

I have reinstalled the current mac version 3 times today.. since it started asking for the key again (i had only put the key in 2 days ago from the main post on the forum here). every time open it now its says "This application version is too old. Please download the latest version at http://www.mak...
by ciarabelle
Tue Jan 28, 2020 6:07 pm
Forum: DVD discs
Topic: Problems with "Man With The Golden Gun" and others
Replies: 12
Views: 14937

Re: Problems with "Man With The Golden Gun" and others

fast forward to 2020... identical error. its the only bond disc that won't copy. The source file '/VIDEO_TS/VTS_03_1.VOB' is corrupt or invalid at offset 12288, attempting to work around The source file '/VIDEO_TS/VTS_03_1.VOB' is corrupt or invalid at offset 30720, attempting to work around The sou...
by ciarabelle
Thu Jan 17, 2019 7:04 pm
Forum: General MakeMKV discussion
Topic: Quick Uncheck all function?
Replies: 3
Views: 1224

Re: Quick Uncheck all function?

TY :)
I had no idea there was a context menu :D much better. :)
by ciarabelle
Thu Jan 17, 2019 4:32 pm
Forum: General MakeMKV discussion
Topic: Quick Uncheck all function?
Replies: 3
Views: 1224

Quick Uncheck all function?

Some br / dvd have excessive amounts of 'folders' etc to un-check. At 1st i thought i had to un-check all the subfolders too (as it doesn't auto-un-check them when you un-check the parent folder.) However, i haven't found a way to un-check a huge # of 'root' folders. Am i missing something... This t...
by ciarabelle
Wed Jan 16, 2019 5:48 pm
Forum: DVD discs
Topic: The Man With The Golden Gun
Replies: 3
Views: 4841

Re: The Man With The Golden Gun

I have similar issue with this title. scans ok, i click the icon to make the file... about 45 sec later Saving 1 titles into directory /Users/mriley/Movies The source file '/VIDEO_TS/VTS_03_1.VOB' is corrupt or invalid at offset 12288, attempting to work around The source file '/VIDEO_TS/VTS_03_1.VO...
by ciarabelle
Wed Jan 16, 2019 5:46 pm
Forum: General MakeMKV discussion
Topic: how to turn off 'create directory' behaviour?
Replies: 2
Views: 935

Re: how to turn off 'create directory' behaviour?

TY :) after i set the directory it worked. :)
by ciarabelle
Wed Jan 16, 2019 3:06 pm
Forum: General MakeMKV discussion
Topic: how to turn off 'create directory' behaviour?
Replies: 2
Views: 935

how to turn off 'create directory' behaviour?

Hi Each time i burn a disc it asks me to 'Create Directory /Users/####/Movies/Hancock does not exist. Do you want to create it?" Yes / No Ok so if i say no.. it just goes back to previous screen and doesn't continue. If i say yes - it creates the superfluous directory. I checked all prefs - i cannot...
by ciarabelle
Wed Jan 16, 2019 2:54 pm
Forum: General MakeMKV discussion
Topic: "Evaluation period has expired" ... except that it hasn't
Replies: 3
Views: 4537

Re: "Evaluation period has expired" ... except that it hasn't

Hello I'm having the same issue - on a mac. (10.14.2). I also re-downloaded and reinstalled - no change. then i ran app cleaner - which removes all but 1 file, same issue. tried a 3rd time - removed 'all' files w/ app cleaner. no change - refuses to run even though it says it will in the error "Eval...