Message on opening after install...this version is too old!

Old, outdated, resolved and locked topics end up here...

Moderator: mike admin

Post Reply
six-h
Posts: 3
Joined: Fri Aug 15, 2014 8:28 pm

Message on opening after install...this version is too old!

Post by six-h » Fri Aug 15, 2014 8:32 pm

Where do I go to be sure of getting the Current itteration please? :?

Edit:
Ok, Ok, I give up...where have you hidden the "Subscribe to this thread" button/checkbox?
Scratch that, just found it whilst typing this question! :lol:

Edit,Edit:
Thanks to Woodstock for his response to moose5267...snagged the current reg key....will that really let me use the programme until the end of September? :shock:

Edit, Edit, Edit:
Sorry for continual pestering, but I have no idea what to expect when using this software.
Opened the programme and it identified my DVD drive.
....inserted disk and it began.... WMP also opened and told me there was some problem and I needed to install latest drivers...strange since it has played this disk and others just fine until now!
I closed WMP and MakeMKV seems to be proceeding.
As it had listed the titles, the last one had this note against it:-
Title #9 has length of 26 seconds which is less than minimum title length of 120 seconds and was therefore skipped

The programme is currently "doing it's thang", dare I hope that all is well despite these unexpected glitches?? :mrgreen:

Back again!
Wow! you guys certainly have a piece of magic software here, it's perfect... even in the hands of a complete idiot!
40 minutes and I have a BETTER than original copy of one DVD!
Now let me see,...40mins times 36 disk set wowser, If I work 12 hour shifts, I should have the full set safely tucked away in 2 days!
Brilliant!
One happy bunny :mrgreen:

BL256LVI
Posts: 1
Joined: Sat Aug 16, 2014 2:39 am

Re: Message on opening after install...this version is too o

Post by BL256LVI » Sat Aug 16, 2014 2:45 am

I am getting the same message. I had the software for 3 days (not 30) and even though I'd like to register the software, I've haven't been able to find any way to do that on your web site. The only other place I've seen a way to register is from the application - but it won't allow me to run it because it's not registered. Oops! Catch-22?

What now?

Woodstock
Posts: 5368
Joined: Sun Jul 24, 2011 11:21 pm

Re: Message on opening after install...this version is too o

Post by Woodstock » Sat Aug 16, 2014 1:21 pm

http://makemkv.com/forum2/viewtopic.php?f=5&t=1053 for those who didn't find it earlier...
How to aid in finding the answer to your problem: https://www.makemkv.com/faq/item/8

six-h
Posts: 3
Joined: Fri Aug 15, 2014 8:28 pm

Re: Message on opening after install...this version is too o

Post by six-h » Sat Aug 16, 2014 1:26 pm

Woodstock!...how did you do that when you're "Offline"...someone is in "Stealth Mode" :mrgreen:
I tried to help this guy myself just before you appeared, but apparently I'm not yet to be trusted to reply on my own! :roll:

Woodstock
Posts: 5368
Joined: Sun Jul 24, 2011 11:21 pm

Re: Message on opening after install...this version is too o

Post by Woodstock » Sun Aug 17, 2014 2:16 am

I'm always invisible on any forum that allows choosing that option... and that marking isn't all that accurate. :)

Posting URLs is subject to moderation, no matter who you are. The exceptions are ones for the makemkv.com domain, and ONLY if you post them "correctly".

Code: Select all

http://makemkv.com/forum2/viewtopic.php?f=5&t=1053
That will work.

Code: Select all

[url]http://makemkv.com/forum2/viewtopic.php?f=5&t=1053[/url]
Will require moderator approval.
How to aid in finding the answer to your problem: https://www.makemkv.com/faq/item/8

six-h
Posts: 3
Joined: Fri Aug 15, 2014 8:28 pm

Re: Message on opening after install...this version is too o

Post by six-h » Sun Aug 17, 2014 4:54 am

Ah! So I must post links within the forum using the 'code' button?
Thanks for letting me know :)

Post Reply