Hacksaw Ridge

Please post here for issues related to Blu-ray discs
czmartinez
Posts: 4
Joined: Tue Feb 14, 2017 8:10 pm

Re: Hacksaw Ridge

Post by czmartinez » Wed Feb 22, 2017 4:24 pm

New Disc, Just Ripped RB 760 with NO issues. Thanks all for the help!

QWERTYMac
Posts: 3
Joined: Tue Feb 21, 2017 8:35 pm

Re: Hacksaw Ridge

Post by QWERTYMac » Wed Feb 22, 2017 9:41 pm

Lovely Rita wrote:Here's what makemkv shows (RB version) and what others have made reference to in earlier posts.
In my opinion the javascript that Mike developed has become more accurate over time. The last few Lionsgate discs have been on the nose. :wink:


Image
Excuse me, but what kind of blu-ray reader do you have?

I'm looking for a new one with BD-J

Fortissimo
Posts: 26
Joined: Thu Feb 04, 2016 1:05 pm

Re: Hacksaw Ridge

Post by Fortissimo » Thu Feb 23, 2017 3:47 am

Anyone know what the correct playlist is for the Netflix version? #760 produces the following segment map:

515,513,503,510,505,506,508,504,502,501,514,509,520,518,516,517,512,507

This apparently does not match the Redbox version :(

boonetyler
Posts: 2
Joined: Wed Feb 22, 2017 3:31 am

Re: Hacksaw Ridge

Post by boonetyler » Thu Feb 23, 2017 3:57 am

Fortissimo wrote:Anyone know what the correct playlist is for the Netflix version? #760 produces the following segment map:

515,513,503,510,505,506,508,504,502,501,514,509,520,518,516,517,512,507

This apparently does not match the Redbox version :(

That looks like the right SM

Fortissimo
Posts: 26
Joined: Thu Feb 04, 2016 1:05 pm

Re: Hacksaw Ridge

Post by Fortissimo » Thu Feb 23, 2017 4:01 am

boonetyler wrote:That looks like the right SM
Oops, you're right. I was looking at the SM of 0001 (the original post) - I guess in reading the entire thread, I forgot that the OP wasn't about 0760. :oops:

kihilind
Posts: 8
Joined: Wed Sep 07, 2016 4:14 am

Re: Hacksaw Ridge

Post by kihilind » Fri Feb 24, 2017 3:58 am

I used 760 for my US BR Netflix copy and it's good.

Gotterdamerung
Posts: 2
Joined: Sun Feb 26, 2017 7:51 pm

Re: Hacksaw Ridge

Post by Gotterdamerung » Sun Feb 26, 2017 8:00 pm

I tried the 760 on my Netflix BR version - and unfortunately about 10 minutes into it I got the black screen warning that this isn't a valid copy.......

Usually the MakeMKV FPL MainFeature works really well for me... but not sure what's happening on this particular one.

Woodstock
Posts: 6409
Joined: Sun Jul 24, 2011 11:21 pm

Re: Hacksaw Ridge

Post by Woodstock » Sun Feb 26, 2017 8:41 pm

What are you playing it with? Some players respect the Cinavia copy protection, which MakeMKV doesn't do anything about. The solution is to use a player that doesn't implement Cinavia.
How to aid in finding the answer to your problem: https://www.makemkv.com/faq/item/8

Gotterdamerung
Posts: 2
Joined: Sun Feb 26, 2017 7:51 pm

Re: Hacksaw Ridge

Post by Gotterdamerung » Sun Feb 26, 2017 10:05 pm

Woodstock - thanks for the response. I was using Kodi 17.0 to play it back. To the best of my knowledge Kodi doesn't enforce or detect Cinavia. I will admit - it's possible that this has changed, but so far I haven't run into any other Cinavia issues on Kodi with other movies. So I'm definitely stumped on this one. I'm going to try again using handbrake and perhaps another player like VLC. But this one is certainly baffling to me so any thoughts or advice is appreciated.

richhlo1021
Posts: 16
Joined: Sat Jun 13, 2015 5:09 am

Re: Hacksaw Ridge

Post by richhlo1021 » Sun Feb 26, 2017 10:14 pm

mito118 wrote:
czmartinez wrote:Any clue on the Redbox Version?
AnyDVD says that it is playlist 760.
Correct: Watched side-by-side

Name: Hacksaw Ridge (2016) (English)
Comment: FPL_MainFeature
Source file name: 00760.mpls
Duration: 2:19:19
Chapters count: 16
Size: 36.7 GB
Segment count: 18
Segment map: 515,513,503,510,505,506,508,504,502,501,514,509,520,518,516,517,512,507
File name: Hacksaw_Ridge_(2016)_t01.mkv

goaliebob99
Posts: 19
Joined: Tue Apr 24, 2012 4:35 am

Re: Hacksaw Ridge

Post by goaliebob99 » Tue Feb 28, 2017 3:20 pm

I bought the Ultra 4K Bluray version that comes with the normal bluray, and this is the segment map for that disk.

Name: Hacksaw Ridge
Comment: FPL_MainFeature
Source file name: 00377.mpls
Duration: 2:19:19
Chapters count: 16
Size: 33.2 GB
Segment count: 20
Segment map: 509,513,502,514,520,517,508,505,515,501,506,503,516,519,512,504,507,518,510,511
File name: Hacksaw_Ridge_t00.mkv

colsanders83
Posts: 1
Joined: Wed Mar 01, 2017 12:28 am

Re: Hacksaw Ridge

Post by colsanders83 » Wed Mar 01, 2017 12:33 am

Looking to rip the retail version and I see two 'highlighted' listings. One says "FPL_MainFeature" and the other says "SPBD Copy Disclaimer Playlist". My question is what is that second one? The segments orders for the two are different and the "Copy Disclaimer" one has an extra segment.

aukevin
Posts: 3
Joined: Wed Mar 01, 2017 8:22 pm

Re: Hacksaw Ridge

Post by aukevin » Wed Mar 01, 2017 8:24 pm

Lovely Rita wrote:Here's what makemkv shows (RB version) and what others have made reference to in earlier posts.
In my opinion the javascript that Mike developed has become more accurate over time. The last few Lionsgate discs have been on the nose. :wink:


Image
I've never seen makemkv tag the main feature. I have Windows version 1.10.4. Is there something special I have to do to see that?

Woodstock
Posts: 6409
Joined: Sun Jul 24, 2011 11:21 pm

Re: Hacksaw Ridge

Post by Woodstock » Wed Mar 01, 2017 9:51 pm

You must have the Java Runtime Environment (JRE) from java.com installed. This is NOT required to run MakeMKV itself, just to enable it to look for the correct title on these obfuscated disks. It is not always correct, though.
How to aid in finding the answer to your problem: https://www.makemkv.com/faq/item/8

aukevin
Posts: 3
Joined: Wed Mar 01, 2017 8:22 pm

Re: Hacksaw Ridge

Post by aukevin » Wed Mar 01, 2017 10:47 pm

Woodstock wrote:You must have the Java Runtime Environment (JRE) from java.com installed. This is NOT required to run MakeMKV itself, just to enable it to look for the correct title on these obfuscated disks. It is not always correct, though.
Great, thank you. I've got it all set correctly now.

Post Reply